INTERVIEW CHAKIR:

‘Ik ben trots op de mooiste plek op Zuid.’

“In ’t Zuiderpark hangt nauw samen met de ontwikkeling van het gebied Hart van Zuid. Doordat het gebied een upgrade krijgt met al z’n nieuwe faciliteiten, biedt dit ook een prachtige plek om te wonen. De ontwikkelcombinatie van Heijmans en Ballast Nedam is verheugd dat zij de woningen in het park mogen realiseren. We hebben gekeken naar de specifieke woonbehoefte in Rotterdam-Zuid en daarop woningen ontworpen die daar heel goed bij passen. Er is een grote behoefte aan kwalitatieve en ruime grondgebonden woningen. De 84 woningen In ’t Zuiderpark komen daar allemaal aan tegemoet.”

Chakir Ahaloui, Ontwikkelingsmanager bij Heijmans

 

‘Je kunt hier lopend naar school, het zwembad, de metro én de winkels. Én dat terwijl je middenin het park woont.’

 

De locatie die we voor deze woningen hebben verworven, is een absolute uitkomst. De combinatie van voorzieningen, bereikbaarheid en de woonomgeving is namelijk écht uniek. Helemaal in een stad als Rotterdam. Je kunt hier lopend naar school, het zwembad, én de winkels. Én dat terwijl je middenin het park woont. Dat is maar voor weinig buurten in Rotterdam weggelegd. Buiten de voorzieningen die er nu zijn, staat de ontwikkeling rondom Hart van Zuid niet stil. Het aanbod op het gebied van sport, cultuur en horeca wordt hier in de toekomst nog beter.

 

 

In ’t Zuiderpark biedt volgens ons de perfecte woningen voor gezinnen die dol zijn op de stad en tegelijkertijd willen genieten van een actief buitenleven. De woningen zijn met 5 tot 7 kamers opvallend ruim voor stadse begrippen. Daarnaast hebben we gekozen voor een hoog afwerkingsniveau van de woningen, waardoor toekomstige bewoners een nagenoeg complete woning krijgen die aan de moderne standaarden voldoet. Zo zijn de badkamers en toiletten volledig afgewerkt met een modern interieur en A-merk sanitair. Voor de keukens geldt hetzelfde, die zijn voorzien van Siemens apparatuur.