WERKZAAMHEDEN UITBREIDING WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN BEREIKEN HOOGSTE PUNT

Afgelopen dinsdag, 18 januari, vierden wij een feestje! Een bijzondere mijlpaal tijdens de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein want dinsdag is het hoogste punt van de werkzaamheden bereikt. Reden genoeg om op feestelijke wijze stil te staan bij deze mooie stap in het bouwtraject.

Aannemer Heijmans en ontwikkelcombinatie Heijmans/Ballast Nedam Development hesen hun vlag en de bouwvakkers werden met een Hart van Zuid gebakje bedankt voor hun harde werk. Naar verwachting wordt dit nieuwe gedeelte van het winkelcentrum in juni dit jaar opgeleverd en gaat het rond de zomer open voor het winkelend publiek als ook de winkels zijn afgebouwd.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Bij het feestelijke moment waren ook vertegenwoordigers van de gemeente, de architect én een aantal betrokken buurtbewoners aanwezig. Buurtbewoner Fred: “Wij houden de bouw van het winkelcentrum goed in de gaten. We zitten eerste rang! Als buurtbewoners worden we heel goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, maar we vinden het super om de bouw nu eens van de andere kant te kunnen bewonderen.”

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste bouwactiviteiten? Volg #hartvanzuid dan via de BouwApp! In juni geven we een groot feest! Wil jij er dan ook bijzijn? Blijf ons dan volgen op de social kanalen.